Κυριακή 02 Νοεμβρίου

Guest Dj: Mihalis Safras (Material-Toolroom)

Intro:St.Jordan
Outro: Bill Rountos

Start: 16:00 – Reservations: 6934130130

‘Όταν μιλάμε για Ελλάδα το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι θάλασσες,οι πανέμορφες παραλίες, ο χαμογελαστός κόσμος & μια χαλαρότητα που εκφράζεται με διάφορους τρόπους! Το μόνο πράγμα που δεν σκεφτόμαστε για την Ελλάδα ειναι η ηλεκτρονική μουσική σκηνή και οι σπουδαιότεροι εκφραστές αυτής… Ένας από αυτούς & πιθανόν ο σημαντικότερος “αντιπρόσωπός” μας στο εξωτερικό είναι ο Μιχάλης Σαφρας!
Ο Μιχάλης έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους πιο “hardworking” & ταλαντούχους καλλιτέχνες τα τελευταία 10 χρόνια, κάτι που φαίνεται από τις κυκλοφορίες δίσκων που έχει κάνει (12 μόνο το 2014!) και φυσικά η δουλειά του αναγνωρίζεται από τα μεγαλύτερα δισκογραφικά labels με τα οποία και βέβαια συνεργάζεται!
Η αναγνωρισιμότητά του στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή είναι τεράστια μιας και το Resident Advisor τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους 100 “most charted artists”!!!
https://www.residentadvisor.net/dj-charts.aspx?top=100
Στο πληθωρικό βιογραφικό του, περιλαμβάνονται εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου όπως: Global Gathering, Winter Music Conference, Amsterdam Dance Event κ.α.

Facebook:https://www.facebook.com/mihalissafras/timeline

Youtube: https://www.youtube.com/user/MihalisSafrasVideos

*Με Την Υποστήριξη Του: Viva88.3